FAQ

Här hittar du svaren på de mest ställda frågorna annars får du gärna kontakta oss här.  

MWH KLÄDER

VAR PRODUCERAS MWHs KLÄDER?

MWH ♥ EUROPE! MWHs kläder tillverkas i Portugal på en innovativ fabrik med ett högteknologiskt och kvalitativt tyg från Italien.

VILKA FUNKTIONER HAR TYGET?

De högteknologiska italienska tyget som vi använder i MWHs kläder har fler fördelaktiga funktioner så som:

HÖG ANDNINGSFÖRMÅGA - transporterar fukt effektivt.

SNABB TORKTID - torkar snabbt om plagget blivit blött

OTROLIG STRECH - 4vägsstrech som underlättar rörelse under dagen.

SKRYNKLAR INTE - tyget slätas snabbt ut och skrynklar inte.

UV- SKYDD - tyget har UV-skydd UPF 50+ vilket skyddar dig under soligare dagar.

Dessutom kan kläderna tvättas enkelt i tvättmaskin vilket snabbt sparar in på kemtvättskostnader - YAY!

TÖJER TYGET SIG?

Tyget är stretchigt och kläderna formas efter kroppen och dina rörelser, MEN eftersom det är högkvalitativt tyg med elastan från Lycra så går det
tillbaka till sin ursprungliga form, så tyget töjer sig väldigt lite.

HUR VET JAG VILKEN STORLEK JAG SKA TA?

På varje produktsida under fliken storleksguide beskrivs hur plagget är i storlek och passform för att du enklare ska kunna välja rätt. Annars kan du alltid kolla på vår storleksguide om du behöver ytterligare hjälp.

Om du handlar från en mobil enhet kan du även använda appen The Fit som ger personliga storleksrekommendationer genom scanning. Fortfarande osäker? Kontakta oss så hjälper vi gärna till ♥

KAN JAG PROVA ERA KLÄDER I FYSISKA BUTIKER?

För tillfället finns inte våra kläder i fysiska butiker. MEN i höst kommer våra kläder finnas på 10 utvalda MQ Marqet butiker, bra va?

Om du är boende i Norrköping eller Linköping kan du boka i en AW med Maria där du kan prova MWHs kläder tillsammans med tjejkompisar innan du investerar i den kanske skönaste kostymen någonsin.

BETALNING

VILKA BETALNINGSALTERNATIV ACCEPTERAR NI?

BETALKORT - du kan enkelt betala med de vanligaste kreditkorten som VISA, Mastercard och Amex. 

KLARNA - betala med Klarna och välj det alternativet som passar dig bäst.

APPAR - du kan även använda expressbetalningsalternativ så som Apple Pay, Google Pay eller Shop Pay, om de är aktiverade och beroende vilken enhet du använder.

MWH PRESENTKORT - du kan även betala med vårt presentkort.

VAD GÖR JAG OM MIN BETALNING NEKAS?

OH NO! Börja med att kontrollera att dina kortuppgifter blivit korrekt inskrivna och utgångsdatumet inte passerat. Dubbelkolla även så du godkänt internetköp för ditt kort. I checkouten kan du även testa om ett annat betalningsalternativ fungerar.

Om problemet kvarstår är det bästa att kontakta din kortutgivare eller bank så dem kan undersöka problemet närmre.

Använde du ett annat betalningsalternativ än kort? Kontakta oss så gör vi vårt bästa för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

ÄR MIN BETALNINGSINFORMATION SÄKER?

Ja, all transaktion- och betalningsinformation hanteras direkt av våra betalningsleverantörer med säker kryptering. Din kortinformation skickas direkt till din bank och kan inte ses av någon annan.

ÄR MOMS INKLUDERAT I PRISERNA?

Yes, 25% moms är inkluderat i alla priser som visas på vår e-handel.

FRAKT & LEVERANS

VAD KOSTAR FRAKTEN?

Frakten kostar 49 kronor oavsett vilket fraktalternativ du väljer i checkouten. Vid köp över 3000 kronor bjuder vi på frakten dock kostar fortfarande returfrakten.

Returfrakten kostar 49 kronor vilket dras av på återbetalningen som genomförs när vi mottagit och godkänt din retur på vårt lager. 

HUR SNABB ÄR LEVERANSEN?

Vi har som ambition att ha en leveranstid på 1-3 vardagar. Vid preorder är den beräknande leveranstiden den som står på produktsidan.

KAN JAG SPÅRA MIN LEVERANS?

Yes, när din order skickas från vårat lager kommer du få en levernsuppdatering från Unifaun där du även kan spåra din leverans.

RETURER & BYTE

HUR LÅNGT ÖPPET KÖP ERBJUDER NI?

Vi erbjuder 30 dagars byte och öppet köp, där du i lugn och ro kan prova kläderna hemma.

Läs mer i fliken " Hur gör jag en retur eller byte?" för mer detaljer.

HUR GÖR JAG EN RETUR ELLER BYTE?

Blev det inte riktigt som du tänkt dig? Ingen fara! 

Om du vill byta till annan storlek eller annat plagg lägger du en ny order och genomför en retur enligt nedan på de plagg du vill returnera. 

Vid retur måste varan var i samma skick som vid leverans dvs. oanvänd, (att prova varan går bra!) parfym/doftfri, oskadad, inte vara nedsmutsad, inte ha tvättats eller på något sätt ändrats. Samtliga lappar och etiketter måste vara kvar på plagget på samma sätt som vid leverans. Vi har rätt att neka en retur som frånser från dessa bestämmelser.   

Vill du nyttja din returrätt och returnera varan fyller du i medföljande retursedel. Plagget måste packas ner i sin tillhörande genomskinliga påse. Använd gärna pappförpackningen som leveransen kom i eller se till att varan är ordentligt paketerad för att tåla posthantering. Var noga att ta bort den gamla fraktsedlar utanpå paketet innan du fäster medföljande returfraktsedlen på paketet. Du ansvarar själv för varan tills att den har når vårt lager. 

Spara det kvittot du för vid inlämning då det är bevis för att varan har skickats i retur.   

När returen inkommit till vårt lager och är godkänd kommer en återbetalning genomföras till samma betalningsmedel som användes vid beställningstillfället. Vi tar en returavgift på 49 kronor som kommer dras av på beloppet som återbetalas till dig. 

VAD KOSTAR DET ATT GÖRA EN RETUR?

Det kostar 49 kronor att göra en retur.

NÄR FÅR JAG ÅTERBETALNING FÖR MIN RETUR?

Vid godkänd retur görs en återbetalning till samma betalningssätt som gjordes vid köptillfället, med ett avdrag på 49 kronor för returfrakten, inom 14 dagar. Det brukar oftast gå snabbare!