Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: MWH + SUSANNA VILCEK

MWH + SUSANNA VILCEK - MWHWEAR
Journal

MWH + SUSANNA VILCEK

MWH + SUSANNA VILCEK

 Susanna Vilcek väntade otåligt på att MWHs kostymer skulle landa i butik. När dom väl gjorde det köpte hon i stort sett hela kollektionen! Susanna kom i kontakt med MWH genom MQ Marqet, där hon jobbar som HR chef. Det var under våren 2021 när MWH gjorde en turné runt om i landet och gästade några utvalda MQ butiker.

-Jag gillade verkligen hela kollektionen från första stund, allt var så snyggt och bekvämt. Stilen passar mig perfekt, det är så här jag brukar klä mig, säger Susanna. Kombinationen Work Trouser, Harmony Jacket och Harmony Strap Top är nog det jag har använt vid flest tillfällen. Men nu väntar jag på att få köpa och använda Work Dress, som är min nya favorit, fortsätter Susanna och skrattar.

När vi träffade Susanna för första gången på eventet i Göteborg utstrålade hon kvinnlighet, styrka, glädje och en enorm energi. Vi frågade henne där och då om hon kunde tänka sig att ställa upp som modell vid vår nästa fotografering. Och som ni ser så tackade hon ja och gjorde ett strålande jobb!

I sitt dagliga arbete som HR Chef på MQ Marqet stöttar Susanna och hennes medarbetare bolagets chefer inom områdena personal, säkerhet och internkommunikation.

-Mitt arbete är både utmanande och väldigt roligt! Jag gillar att jobba med människor och tycker om att vara med där det händer, säger Susanna.

Hon berättar att det var tufft för hela modebranschen under pandemin då det gällde att anpassa verksamheten till restriktioner och färre kunder.

-Under den tiden betydde min familj och min träning extra mycket! Nu går affärerna bra igen. Vi har ett fantastiskt sortiment på MQ och är ett engagerat gäng som med stor entusiasm jobbar med siktet framåt. Jag är så stolt och glad över att vara en del av MQ-familjen!

Utanför jobbet lever Susanna ett aktivt liv med man, tre söner och så sin stora passion: Träning! Vid sidan av sitt jobb som HR Chef är hon instruktör på NatureFitness i Göteborg.

-Det är funktionell träning utomhus, flera dagar i veckan! Vi kör utomhus året runt – ofta tidigt på morgonen och även en del kvällar. Jag tycker mest om morgonträningen, då är det magiskt, säger hon och ler stort.

För Susanna är det kombinationen familj, jobb och träning som gör att hon får balans i livet. Familjen och träningen är en förutsättning för att må bra och hitta en bra balans.

-Min familj och min träning ger mig trygghet och styrka som i sin tur gör att jag klarar av att prestera på jobbet. Och tvärtom, när jag kommer till min rätt på jobbet blir jag en bra mamma och en bra träningsinstruktör.

När vi ställer vår sista fråga om hon kan dela med sig av ett party-trick ser Susanna först förvånad ut, sedan börjar hon fundera lite innan hon skrattande svarar: Uppenbarligen inte!

Vi tror helt enkelt att hon aldrig har behövt ett party-trick, hennes personlighet gör jobbet! Hon delar med sig av så mycket värme, glädje och skratt! Vi i Team MWH tackar ödmjukast för energiinjektionen och samarbetet för den här gången!

Love, Team MWH

Läs mer

NORRKÖPING.SE - MWHWEAR
Press

Maria Seraki dreamed about working with fashion and sports!

You want to feel well dressed. You want to be able to move freely. Simply feel comfortable. So what clothes do you choose? Maybe MWH’s collection of comfortable suits and more!

Läs mer
Kvinnodominerat ägande i MWH of Sweden efter nyemissionen - MWHWEAR
Journal

Kvinnodominerat ägande i MWH of Sweden efter nyemissionen

MWH of Sweden designar framtidens businesskläder och drivs av Maria Seraki, Malin Källström och Michelle Malm. De lanserade sin första kollektion av businesskläder för kvinnor som är lika sköna som...

Läs mer