OM MWH

Hej där!

Maria här, från MWH :)

För två år sen var morgonstressen på topp och jag visste aldrig vad jag skulle ta på mig för att få ihop morgonlogistiken. Du kanske känner igen dig?

Jag hade precis separerat, börjat nytt jobb och samtidigt började min son i skolan. Vilket han inte tyckte va så populärt. OCH det enda som funkade för att locka med honom till skolan var att spela basket eller fotboll hela vägen dit. Vilket var svårt att göra i en kostym.

En dag blev jag så trött på hela situationen att jag tog på mig en skön tracksuit till jobbet. Den dagen föddes idén om businesskläder lika sköna som träningskläder. Jag tänkte att jag kanske kunde få ett mer harmoniskt liv med kläder som jag kunde röra mig fritt i, även på arbetstid. Jaaa jag vet, det kanske krävs mer för att bli harmonisk, men sköna kostymer som är producerade med kärlek känns som en rättighet just nu. Eller hur?

Samma dag började jag klippa, rita och sy om mina träningskläder för att lättare visualisera min idé. Sen kontaktade jag Casall och MQ Marqet. Dom visade stort intresse och det pushade mig framåt att våga registrera ett företag och söka ett mikrolån på ALMI för att utveckla prototyper. Tack ALMI för att ni trodde på mig!

Av en tillfällighet träffade jag Malin Källström från Casall, som är en guru i produktutveckling, och tur nog kunde hon se bortom mina omsydda och uppklippta träningskläder och ville ansluta till mitt lilla projekt. 

Väldigt snart fick vi pitcha idén för Jessica Almenäs och "tur" nog kände hon igen sig i mitt problem med morgonstressen. Och eftersom hon själv ofta har på sig kostym och älskar träningskläder, ville hon hänga med på vår start-up resa. Så kul!  Kort därefter anslöt Michelle Malm till teamet efter ett meddelande på LinkedIn, och hux flux var vi ett team. TEAM MWH!

Vår vision är kristallklar; att främja den aktiva livstilen och därmed öka den hållbara hälsan genom att skapa business kläder lika sköna som träningskläder. Så att vi kan röra oss fritt under arbetstid och samtidigt se dressade ut. Mode kombinerat med folkhälsa liksom. Bra va? 

Vi LÄNGTAR att få se dig i MWH. På mötet, på väg till jobbet, vid lekplatsen, på AW:n när du spontandansar, vid skolan när du lämnar dina barn, på röda mattan, eller varför inte på golfrundan? Ja, lite överallt faktiskt. Please ha överseende om en mörkhårig tjej paparazzi-fotar er när ni har på er MWH. Det är bara jag, som blir så glad att jag måste ha bildbevis. För det här är min stora dröm och då behöver man bevis. Så att man fattar att det är på riktigt!

Move & Work in Harmony <3

Maria