HÅLLBARHET

Hållbarhet för MWH är i viktigt i alla aspekter - fysisk, psykiskt och i miljöperspektiv. Vår intention är att skapa ett slow-fashion brand med tidlösa produkter som agerar i harmoni med naturen och människor. 

Vi vill att du ska kunna investera i plagg som du  Ä L S K A R  och som du kommer använda ofta och länge.

Vilket är snällt mot planeten, tänker vi. Just därför har vi lagt ner extra mycket energi och kärlek på passformen och valt ett tyg med väldigt hög kvalitet, så att du kan använda plagget regelbundet i många år framöver.  Med Kärlek!

 

MADE IN EUROPE WITH PURPOSE AND LOVE 

Vi designar kläderna inhouse i Sverige och allt produceras i Europa hos noga utvalda partners som är bland de främsta i Europa inom klädtillverkning med stor fokus på miljön och innovation. Petratex & Eurojersey - we love you 

 

ÖVERPRODUKTION ÄR INTE VÅR GREJ. VI ÄR INTE RÄDDA FÖR ATT SÄLJA SLUT PÅ ETT PLAGG.

Och visst, det kan betyda att just du behöver vänta lite längre för att få hem dina MWH kläder.Men vem vill inte träna på sitt tålamod?

 

ÅTERVUNNET TYG 

Alla våra svarta kostymer i gjort av återvunnet polyamid - vi har en ambition att använda oss mer av återvunnet tyg framåt! 

 

VI VILL MINIMERA ETIKETTER OCH LAPPAR SOM DU ÄNDÅ KLIPPER BORT.

Därför har vi valt att trycka den viktigast informationen på plagget istället. Lite sportigare. Lite skönare.

 

RÄTTVISA PRISER FRÅN START

Vi vill skapa kvalitativa plagg med rättvisa priser från start. Vi kommer inte ta höjd med en extra marginal för att kunna erbjuda rabatter. Ibland kommer vi erbjuda VIP rabatter i anslutning till events då vi är nya på marknaden. Men våra priser är rätt från start och du som kund kan vara trygg i att ditt köp inte kommer reas ut om några veckor. 

 

FÖRPACKNINGEN 

Det är ett medvetet val att hålla förpackningen enkel. Våra plagg ligger i en non-plastpåse som är gjord av sockerrör eller andra spannmål och är 100% biologiskt nedbrytbar. Du kan till och med lägga den i komposten! Ordern skickas sedan i förpackning som är gjord av tjockare papper.