Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: WORK IT OUT - INTERVJU MED JESSICA

WORK IT OUT - INTERVJU MED JESSICA - MWHWEAR
Journal

WORK IT OUT - INTERVJU MED JESSICA

WORK IT OUT!

MWH + JESSICA ALMENÄS

Många känner Jessica Almenäs genom TV-rutan där hon under många år har varit programledare för stora produktioner som tex ”OS-kväll med Almenäs”, ”Superstars” och ”Let’s Dance”. Andra känner henne från Träningspodden, som är Sveriges största podcast om träning och hälsa.

Vi känner henne genom hennes ambassadör- och delägarskap i MWH of Sweden. Och vi är väldigt glada att hon hade tid att vara med på vår fotografering trots att hon har en så fullbokat kalender.

Som barn ville Jessica bli veterinär, advokat eller diplomat. Det blev till slut inget av drömmar. Hon blev istället journalist och programledare och hon berättar för oss att det var slumpen som tog henne dit.

Jessica pluggade Media och kommunikation när hon blev uppringd av en tidigare klasskamrat som undrade om hon ville provfilma för Travet på TV4. Det ville hon. Provfilmningen gick bra, hon fick jobbet och läste sedan journalistik på kvällstid.

Jessica lever ett liv med ett varierande jobb både när det gäller tider och plats, hon har en stor familj och vi undrar hur hon får ihop allt och hur hon får balans i livet. Hon svarar snabbt: Träningen!

      

-Träningen gör att jag orkar mer och den gör att jag sover bättre. Träningen har stor effekt på mitt mående i helhet. Och det är ju så jäkla kul!

 Hon berättar att det var mycket svårare att få balans i livet förr när hon jobbade mycket helger.

-Det är nog min största utmaning i min karriär, att jobba så mycket helger. Det var svårt att få en bra balans och att få ihop privatlivet. Det kändes hela tiden som om jag missade så mycket.

Träningen har funnits med Jessica hela livet och hon började spela basket redan som 7-åring. Men hon tävlade även i slalom, hon red och hon orienterade.

Vad tränar du helst idag?

-BASKET! utropar Jessica och skrattar. Men jag är en allätare, jag rider mycket just nu. Jag springer, yogar, spelar golf och gillar även att vara på gymmet, fortsätter hon.

Sedan 2021 är Jessica även ambassadör och delägare i MWH of Sweden.

-Det började med en förfrågan om att bli ambassadör för MWH, men när jag fick prova kläderna så kände jag att jag ville mer! MWHs kläder passar många gånger bra i mitt jobb och perfekt in i mitt aktiva liv.

-Jag gillar hela kollektionen, men när jag har på mig Work Trouser och Harmony Jacket - oavsett färg eller tillfälle – känner jag mig alltid väldigt fin, så det är nog mina favoriter. Lägger Jessica till.

På vår sista fråga om hon har ett party-trick, skrattar Jessica och säger att hon är mycket bra på att fylla på allas glas när det är fest.

-Det gör att våra gäster alltid är väldigt glada och går hem sent!

Vi tycker att just det summerar hur det är att umgås med Jessica, hon sprider energi och glädje! Och en dag med fotografering då det dock inte har handlat om att hon har fyllt på våra glas. Hon har istället fyllt oss med energi, så vi går från jobbet och är väldigt, väldigt glada!

 

Love,

Team MWH

Read more

PACK FOR A BUSINESSTRIP - MWHWEAR
Journal

PACK FOR A BUSINESSTRIP

Time for a business trip or a weekend? Our founder Maria shares her best tips how to pack your MWH clothes for a trip as efficient as possible. 1. PICK CLOTHES THAT EASILY BE DRESSED UP OR DRESSED...

Read more
E-HANDEL.SE - MWHWEAR
Press

INVESTMENT SUCCESS FOR MWH OF SWEDEN

Read about how we succeeded to get investors to expand our start- up at E-handel.se 

Read more